Interne Geneeskunde

Onze visie: patiënt centraal, dichtbij, vakkundig, doeltreffend

 

De Praktijk Internisten is een medisch specialistische praktijk, die eind 2020 is opgericht. We zijn een kleinschalige zelfstandige praktijk. We leveren excellente zorg, die voor iedereen toegankelijk is. De patiënt staat bij ons centraal en dit doen wij door persoonlijke aandacht te schenken aan de patiënt met oog voor de mens achter de medische klachten en symptomen. We nemen dan ook meer tijd voor het consult.

De Praktijk Internisten houdt spreekuur bij Fit met Zorg. In plaats van dat de patiënt naar de specialist toe gaat, komt de internist naar de patiënt toe in de totaalkliniek. We leveren de juiste zorg op de juiste plek met behoud van kwaliteit. Ons uitgangspunt is ‘dichtbij als het kan en ver weg als het moet’. 

internisten

drs. D. (Dina) Creemers-Schild en dr. L. (Lihui) Hu, internisten

Hoe maak ik een afspraak?

De meeste huisartsen zullen digitaal naar ons verwijzen. Wij ontvangen deze digitale verwijzing automatisch van de huisarts. U wordt binnen 2 werkdagen door ons gebeld om een afspraak in te plannen. U kunt ons natuurlijk ook eerder bellen, indien u dit wilt.

Heeft u een papieren verwijzing van de huisarts? Neem dan zelf contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Neem de verwijzing mee naar uw afspraak bij ons. U kunt de verwijzing ook ingescand mailen naar info@depraktijkinternisten.nl.


Voor meer informatie kijk op www.depraktijkinternisten.nl

 

Afspraak maken?

bel naar: 070-2230038 

e-mail: info@depraktijkinternisten.nl

 

Aanwezig bij Fit met Zorg op:

maandag op afspraak
dinsdag op afspraak
woensdag op afspraak
donderdag op afspraak
vrijdag op afspraak
zaterdag --
zondag --