Met wie krijgt u te maken bij Fit met Zorg?

Of wel u heeft direct een afspraak bij 1 van de specialisten of u heeft eerst een intake-gesprek met de gezondheidsmanager.

Zij neemt de tijd die nodig is om een beeld te krijgen van uw algehele gezondheid en komt samen met u tot een advies over welk pad en paden gevolgd kunnen worden om uw gezondheid te verbeteren dan wel uw pijn te verzachten. 

Op de sportvloer zijn uw vaste begeleiders de beweegspecialisten.

Per week wordt gekeken wat uw wensen zijn en hoe uw programma aangepast kan worden ter verdere verbetering.

Fit met Zorg is dus meer dan alleen een beweegcentrum en revalidatiecentrum; het is een multidisciplinair totaalcentrum waarbinnen uw klacht vanuit allerlei invalshoeken wordt bekeken en behandeld, zowel regulier als complementair. Wij hebben regelmatig overleg om te kijken hoe we elkaar kunnen versterken om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Vandaar de term totaalcentrum!

Waarom multidisciplinair?

Problemen op het gebied van gezondheid en beweging kunnen vaak niet door één specialist opgelost worden, omdat het nu eenmaal gaat om complexe vraagstukken. Iedere specialist bij Fit met Zorg kan hier weer een ander licht over laten schijnen. Bovendien versterken de verschillende perspectieven elkaar en kan de ene therapie voortborduren op een andere of eerdere therapie. 

 

Waarom kiezen voor Fit met Zorg?

  • We zijn zeer laagdrempelig en hebben alles op 1 plek. Omdat we verschillende specialismes in huis hebben kunt u meerdere afspraken plannen op 1 dag. Zo kunt u bijvoorbeeld na uw afspraak bij de cardioloog, langs de fysiotherapeut alvorens u nog even gaat bewegen op onze speciale apparaten en sluit u af met een kop koffie of thee en een gezellig praatje
  • Wij denken graag met u mee en hebben indien nodig, multidisciplinair overleg zodat wij u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen
  • U parkeert bij ons gratis voor de deur
 

Het team

manager, bewegingsspecialist en detox specialist

Rieneke 

Gezondheidsmanager / beweegspecialist / detox

bewegingsspecialist, fysiotherapeut i.o.

Joyce

beweegspecialist / fysiotherapeut i.o / detox

Ria 

beweegspecialist

Herman

Cardioloog

Jeroen

fysiotherapeut 

Connie

Klassiek homeopaat

 

Podotherapeut

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS