Cardiologie

"Op de fiets naar de cardioloog", dat is ons motto!

 

Fit met Zorg werkt nu sinds een jaar samen met Hartdokters. Er zijn in die tijd meerdere disciplines en specialismen bijgekomen met als gezamenlijk doel het verbeteren van levensstijl om chronische ziekten te voorkomen en zorg aan te bieden.

Hartdokters biedt snel en laagdrempelig deze zorg op niveau van de medisch specialist. Over het hele spectrum van hart- en vaatziekten kan de begeleiding door de cardioloog hier plaatsvinden. De specialist komt zo binnen het bereik van de patiënt en heeft directe impact op diens gezondere leefstijl.

 Dr. Herman Mannaerts is als ervaren cardioloog namens Hartdokters inmiddels de vaste cardioloog van de Bollenstreek en biedt bij Fit met Zorg 1 dag per week de zorg aan. Via een verwijzing vanuit de huisarts kun je bij ons vaak nog binnen 1 week terecht voor consult en diagnostische tests.

 

cardioloog

Dr. H.F.J. (Herman) Mannaerts, cardioloog

Onderzoeken
Alle belangrijke onderzoeken (behalve pacemaker en ICD controles) kunnen bij ons op locatie gedaan worden, waardoor een lange wachttijd in het ziekenhuis voorkomen kan worden. Is een extra onderzoek in het ziekenhuis dan toch noodzakelijk zoals een CT, MRI  of hartkatheterisatie, dan kunt u vaak al vrij snel terecht, door de samenwerking binnen ons uitgebreide netwerk. Ook voor CBR-keuringen, door een onafhankelijke cardioloog, kunt u bij ons terecht.

 

Wat je doel ook is, bij ons is het mogelijk!

 

Huisartsen kunnen altijd heel laagdrempelig met ons overleggen, waardoor we de lijnen voor de patiënt ook kort houden. Soms is doorsturen naar ons dan niet eens meer nodig. Wij zien de toegevoegde waarde van onze locatie bij Fit met Zorg. Een uniek multidisciplinair concept waarbij meerdere specialisten, samen met jou, kijken naar wat er wél mogelijk is om weer in beweging te komen of juist nog meer te bewegen. Voor een juiste leefstijl op het gebied van voeding, gezondheid en beweging is hier de toegevoegde waarde en kennis aanwezig bij de betrokken artsen en specialisten. Zo kunnen wij u het beste maatwerk bieden.

Vergoedingen
De tarieven zijn ook hetzelfde als in het ziekenhuis. Geen eigen bijdrage, maar wel veel aandacht voor de patiënt in een huiselijke en persoonlijke sfeer!

 


 

 

Voor meer informatie over de onderzoeken en/of tarieven en vergoedingen kijk op www.hartdokters.nl

 

Afspraak maken?

klik hier of bel naar: 020-7869446

e-mail: info@hartdokters.nl

 

Aanwezig bij Fit met Zorg op:

maandag --
dinsdag --
woensdag 8:00 - 17:00
donderdag --
vrijdag --
zaterdag --
zondag --
logo hartdokters