Klassieke homeopathie

Wat is klassieke homeopathie? 

Klassieke homeopathie wordt al honderden jaren toegepast. Het is een natuurlijke, veilige, effectieve en op wetenschap gestoelde geneeswijze. Het juist gekozen homeopathische middel zorgt voor een genezend resultaat, zonder blijvende bijwerkingen en zonder blijvend gebruik. Ik ga ervan uit dat je uniek bent. Iedereen heeft eigen unieke klachten en gewoonten. Deze individuele klachten en gewoonten vertellen mij welk homeopathisch middel het beste bij je past. Dit middel zal jouw zelfgenezend vermogen stimuleren waardoor je je beter zal gaan voelen. Allemaal redenen om te kiezen voor klassieke homeopathie. Het is hierdoor (uitermate) geschikt voor iedereen, van jong tot oud, voor lichte tot ernstige klachten en voor zowel acute als chronische situaties.

 

 

homeopaat

            Connie van der Post, homeopaat

Eerste afspraak

Een doorverwijzing van een huisarts is niet nodig om een afspraak met mij te maken. Ruim voor onze afspraak, stuur ik je onderstaande korte vragenlijst. Neem deze vragenlijst goed door, zo ben je goed voorbereid op onze afspraak.

1. Wat is in het kort je hoofdklacht?

2. Wat is globaal je ziektegeschiedenis. Hierbij kun je denken aan kinderziekten, ongevallen en operaties. Maar ook chronische ziekten die gedurende je leven zijn ontstaan.

3. Welke medicatie gebruik je op dit moment?

4. Welke vaccinaties heb je gehad ?

5. Welke globale ziekten en klachten hebben je ouders en grootouders gehad?

 

De eerste afspraak duurt ongeveer 90 minuten. In dit gesprek vraag ik je om je klachten te vertellen, of je veranderd bent sinds de klachten, wat je interesses zijn, welke gebeurtenissen in je leven belangrijk zijn, etc. Ik zal ook vragen naar je energieniveau, je slaap, je reactie op voeding en of je nog koorts kunt maken. Het is in belang van je eigen gezondheid dat ik zo volledig mogelijke informatie krijg.

Na ons gesprek ga ik aan het werk om op basis van alle informatie een homeopathische middel te vinden dat bij jouw persoonlijke situatie past. Je krijgt het middel opgestuurd met een innamevoorschrift. Omdat geen persoon hetzelfde is, zal dat zeer waarschijnlijk een ander homeopathisch geneesmiddel zijn, dan dat iemand anders zou krijgen met dezelfde klachten.

Iedereen reageert op zijn eigen manier op een homeopathisch geneesmiddel. De ene persoon zal snel verbetering merken, terwijl bij iemand anders de verbetering heel geleidelijk verloopt. Deze verbetering is afhankelijk van de ernst van je klacht, hoe lang je de klacht al hebt en hoe vitaal je bent.Tijdens ons gesprek sta jij centraal. Ook al lijkt jouw verhaal op die van een ander, jij bent en blijft een uniek persoon met eigen ervaringen, talenten en voorkeuren.

Als je bij mij bent geweest zal je steeds meer energie, creativiteit en lichaamsbewustzijn ervaren. Je leert de signalen van je lichaam te herkennen en te plaatsen.


 

Voor meer informatie en/of tarieven, kijk op: www.homeopathiepraktijkdeeik.nl

 

Afspraak maken?

klik hier of bel/stuur een bericht naar: 06 – 51 05 22 93

e-mail: connie@homeopathiepraktijkdeeik.nl

 

 

Aanwezig bij Fit met Zorg op:

maandag --
dinsdag --
woensdag 8:00 - 17:00
donderdag --
vrijdag --
zaterdag --
zondag --
logo homeopathie praktijk De Eik