Bewegen en/of revalideren 

Wilt u zich fitter voelen en is de sportschool u te pittig omdat u een blessure of chronische aandoening heeft of er tegenop ziet om intensief te moeten sporten?

Fit met Zorg werkt met bewegingsapparaten die voor u bewegen: u volgt de bewegingen van het apparaat waardoor u wordt gesport in plaats van zelf intensief te moeten sporten. Bewegingscoaches maken samen met u een bewegings- en sportschema dat bij u past!

Herkent u dit?

  • Bent u op zoek naar een manier om te bewegen om  u fitter te voelen, maar passen sporten, fitness, wandelen, fietsen of hardlopen niet bij u (bijvoorbeeld door klachten) of gewoon omdat bewegen u pijn geeft of omdat bewegen u moeite kost?

  • Bent u aan het herstellen van een blessure of operatie en valt revalidatie met fysiotherapie u zwaar?

  • Is regelmatig bewegen voor u niet meer mogelijk door chronische ziekte, jarenlange (hart-)klachten of leeftijd?

Bij Fit met Zorg kunt u terecht voor een beweegtraject op maat. Iedereen kan bij ons terecht, want bij ons wordt u gesport: onze apparaten beschikken over een ondersteuning vergelijkbaar met trapondersteuning, waardoor deze voor u bewegen. Onze apparaten zijn vergelijkbaar met de e-bike: de fiets fietst voor u en u beweegt mee. Zo is dat bij ons ook met alle apparaten die we hebben: u wordt gesport!

 

bewegingsspecialisten fitness

v.l.n.r: Rieneke, Joyce en Ria, bewegingsspecialisten

Fitter en vitaler zonder grote inspanning

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u moeilijk of nauwelijks beweegt. Denk bijvoorbeeld aan ouderdom, hartfalen, een hernia of een chronische aandoening zoals fybromyalgie of MS. Maar het kan ook zijn dat overgewicht het voor uw organen en gewrichten te zwaar maakt om te bewegen.

Wanneer u toch verlangt naar een fitter, vitaler leven, kunt u bij Fit met Zorg sporten in uw tempo zonder uw lichaam, gewrichten en organen teveel of zelfs niet te belasten. Wij kiezen samen met u een programma dat bij u past.

In ons centrum kan iedereen terecht die wel wil of moet bewegen.

Wij maken gebruik van een bijzonder soort apparaten. Deze beschikken over mechanische ondersteuning, vergelijkbaar met trapondersteuning. Dat betekent dat u de apparaten in beweging brengt, maar dat het apparaat het zware werk doet. U wordt bewogen en u wordt gesport. U kunt het vergelijken met de e-bike: de fiets fietst voor u en u beweegt mee. Zo komen uw spieren en gewrichten wel aan de nodige beweging, maar worden zij licht tot matig belast.

 

Voordat u bij ons start plannen wij een afspraak en nemen wij de tijd voor een uitgebreid intakegesprek zodat wij uw klachten duidelijk in kaart kunnen brengen en u een op maat gemaakt beweeg advies kunnen geven, desgewenst aangevuld met een van de bij ons aanwezige specialismes. Na de intake gaat u bij ons aan de slag; altijd onder begeleiding van een bewegingscoach!

 

 

Afspraak maken?

klik hier of bel naar: 0252-514853

e-mail: info@fitmetzorg.nl

 

Aanwezig bij Fit met Zorg op:

maandag 08:00 - 13:00 en 16:30 - 20:00
dinsdag 08:00 - 13:00 en 16:30 - 20:00
woensdag 08:00 - 13:00
donderdag 08:00 - 13:00 en 16:30 - 20:00
vrijdag 08:00 - 13:00
zaterdag 09:00 - 12:00
zondag --